top of page
  • Фото автораTatyana Umanets

День безпеки в СЗШ № 224. Мобільний клас безпеки

16.02.2024 року в школі відбувся День безпеки, до навчального закладу завітала команда фахівців із безпеки ДСНС та мобільний клас безпеки.

Для учнів 3-5 класів провели захопливі заняття фахівці-пожежні, продемонстрували спеціальну техніку, моделювали гасіння пожежі. Учні мали змогу спробувати себе в ролі пожежних, оглянути пожежну машину. В мобільному класі безпеки досвідчені інструктори ДСНС нагадаи правила пожежної безпеки, правила поведінки взимку, біля водойм, дії при виявленні підозрілих предметів, вибухотехніки. Дітям дуже сподобалось внутнішнє оздоблення мобільного класу безпеки - наочність, інформаційні стенди.

До учнів 6 класів завітали інспектори патрульної поліції, які нагадали правила безпеки на вулиці, в транспорті. Зайшла розмова і про відповідальну поведінку. Інспектори нагадали дітям, що в будь-яких складних ситуаціях можна звернутись по допомогу до фахівців різних служб - поліції, ДСНС, до шкільного офіцера поліції, соціального педагога, психолога.

Сьогоднішнє заняття стало корисним та цікавим, діти отримали нові знання і потрібні навички щодо захисту свого життя і здоров'я.





В нашій школі також працює власний клас безпеки, створений в кабінеті 218, де зібране обладання та створені тематичні зони для проведення занять з пожежної безпеки, цивільного захисту, дорожного руху, надання першої допомоги тощо. В цьому кабінеті проходять уроки Основ здоров'я та тематичні заходи для учнів.




63 перегляди0 коментарів
bottom of page