top of page
  • Фото автораTatyana Umanets

Майбутні першокласники знайомляться зі школою!

Вступ до 1 класу - непростий і відповідальний момент в житті дітей та батьків. Тому важливо, щоб перші враження про школу були яскравими, наповненими позитивом і цікавинками.

СЗШ № 224 12-13 квітня відкрила свої двері для маленьких гостей - майбутніх першокласників. До нас завітали чудові діти із старших груп "Капітошка" і "Горобинка" ЗДО № 247 та веселі малюки із ЗДО № 671.

Ми познайомили малюків зі школою, показали спортивну і актову залу, шкільну бібліотеку, кабінети англійської мови, мистецтва, трудового навчання, реабілітаційні кімнати, природодослідну лабораторію, шкільний музей.

Завітали дітки і до класів початкової школи, познайомились із майбутніми учителями, отримали море нових вражень і позитиву!

Наші маленькі гості дуже сподобались нам, вони активно змагались, співали пісеньку англійською мовою, танцювали, ліпили з тіста, малювали, знайомились із тваринами зоокуточка.

Тож ми раді знайомству і запрошуємо всіх на навчання до перших класів!


Школа висловлює вдячність адміністрації і вихователям ЗДО № 247 та 671, батькам, за участь в організації такого корисного і важливого заходу.




75 переглядів0 коментарів
bottom of page